Zonnepanelen Plat Dak

Hoe Installeer Zonnepanelen op een Plat Dak?

Als u een plat dak en denkt over het veranderen van het in zonne-energie, denk opnieuw. De constructie van uw zonnepaneel systeem kan net zo duur of duurder dan het platte dak zelf. Je moet een aannemer die ervaring heeft met zonnepanelen bouwen van uw zonne-installatie.

Een plat dak is gemaakt van materialen die opwarmen wanneer de zon opkomt. De warmte ontsnapt door het dak zodat er geen warme ruimte tussen het dak en lucht.

Als voor een zonne plat dak, zal de panelen worden geïnstalleerd op de top van uw dak en zal de stralen van de zon te vangen en op te slaan in hun eigen accu's voor later gebruik. Dit systeem maakt gebruik van de opgeslagen energie van de zon om elektriciteit produceren.

Het installeren van zonnepanelen op uw dak is niet een baan die u zelf kunt doen. Dit komt omdat je nodig hebt om een ​​aannemer die ervaring hebben met zonne-installatie heeft en kent de juiste bedrading te gebruiken om alle van de panelen draad kiezen.

Hoewel installatie van de zonnepanelen het meest waarschijnlijk zal worden opgenomen in de raming voor het dak, kan het ook een extra kosten voor u zijn. Zorg ervoor dat u alle relevante vragen te stellen en krijgen een garantie van de aannemer dat de panelen zal werken en dat ze vervangende onderdelen als er iets misgaat zal bieden.

Het paneel systeem is nu geïnstalleerd en u kunt uw huis elektriciteit doorheen lopen. U moet contact opnemen met uw elektrische bedrijf om te zien of u de mogelijkheid bieden ze kunnen gebruiken en dan vragen de aannemer om ze net zo goed contact.

Alles wat je nodig hebt is de elektriciteit die je buren te gebruiken, en u kunt al uw apparatuur en verlichting te voeren voor een hele dag met de panelen alleen. Wanneer het tijd is om de macht uit te schakelen, trek gewoon de panelen van het dak af en zet ze ergens neer waar ze worden blootgesteld aan de elementen.

Uw zonne plat dak moet periodiek worden gereinigd om stofvorming te veroorzaken dat de panelen kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om minimaal een keer per week worden schoongemaakt om krassen en corrosie te voorkomen.

De panelen zullen moeten worden gedekt gedurende de dag om hen te beschermen tegen de zon en het dak van sneeuw, natte sneeuw en ijs te beschermen. Dit is een goed idee als wintermaanden zijn meestal in de koudste maanden voor thuisgebruik.

Wanneer u zonne plat dak te gebruiken, moet u een track record van wanneer u de macht beschikbaar voor gebruik te houden. Dit zal nodig zijn bij het overschakelen naar een traditionele systeem om de kosten te behouden.

Als u denkt dat u wilt zonne platte dak te installeren dan is de aannemer moet in staat zijn om u te vertellen of er een beschikbare installatie panel optie. Je moet ook vragen wat er zal gebeuren met de batterij voor het opslaan van de kracht voor het gebruik de volgende keer dat de zon opkomt.

De juiste aannemer kan u helpen om uw zonne-plat dak geïnstalleerd. Na het installeren van het systeem, zal er een eenvoudige bedrading baan die een paar uur moet nemen bij de meeste zijn.

Bouw

Interessante links