Milieu

Milieu-Verordening Storingen door het Agentschap van het Milieu

Het lijkt erop dat de Environment Agency heeft een beetje een probleem met haar werkzaamheden. Hier proberen ze het milieu te redden en zijn voortdurend in conflict met de bureaus voor milieubescherming. Hier zijn enkele van de meest schrijnende voorbeelden van de problemen:

The Environment Agency neemt deze taak zeer serieus, maar het agentschap lijkt niet te beseffen dat het belangrijk is om te gaan na de verkeerde milieu daders. Zij, of een deel van hun personeel, had een aantal zeer slecht beoordelingsvermogen en zijn nu verbannen uit het Verenigd Koninkrijk. Dit gaat alleen maar om te laten zien hoe belangrijk dit werk is en echt het enige dat te allen tijde moet worden overwogen.

Een ander voorbeeld van de zwakke punten van de Environment Agency is de acties die worden ondernomen om het schoonmaken van de stranden. Zij maken gebruik van een 'doe het zelf' aanpak, dat is jammer, want de meeste van deze door de mens gemaakte functies die niet zijn ontworpen om te worden gereinigd. The Environment Agency lijkt een probleem met de veranderlijkheid van de stranden, en weigeren om iedereen om het puin te verwijderen en herstel eventuele schade die ze zouden hebben gedaan.

Het bureau heeft zijn naam gemaakt met een reality tv-shows en het lijkt te zijn om een ​​reputatie als plaats over overtrokken. Dit voorspelt niet veel goeds als het gaat om bescherming van het milieu, als de persoon die deelnemen aan de show moet een volledig gekwalificeerde milieu-consultant. Als u niet aan deze kwalificatie norm te voldoen dan kan uw kwalificatie worden ingehouden.

Er is ook een groot aantal mensen die geloven dat de Environment Agency is niet zo handig als het gaat om de bescherming van het milieu. Dit is gewoon niet waar, zoals het agentschap aanzienlijke maatregelen heeft genomen in de afgelopen jaren, zoals de handhaving van regels afval en de verwijdering van afval van stortplaatsen. Ze hebben een groot deel van de macht om deze regels te handhaven en dat doen ze. Als gevolg daarvan hebben we wel een hoger niveau van bescherming van het milieu.

De Environmental Audit Committee van het Huis ofCommons heeft een onderzoek waaruit bleek dat een alarmerend aantal gemeenten niet goed presteren volgens de hoogste normen uitgevoerd. Dit een punt van zorg verlaat zeker. De ergste gevallen zijn mensen die gewoon niet voldoen aan de vereiste normen, dat is iets dat echte schade kunnen veroorzaken. Wanneer de criteria van de Rekenkamer is ingesteld, moet dit niet gebeuren.

Een van de grootste voorbeelden van de tekortkomingen van het Environment Agency is het gebruik van de aankoop en verkoop van grond. Dit wordt vaak verkeerd gedaan en heeft geresulteerd in de bouw van gebouwen zonder de juiste bouwvergunning.

Er is veel energie gestoken in milieuvoorschriften te zetten, maar wat gebeurt er als deze niet worden nageleefd? Het huidige probleem is dat sommige mensen schijnen te vergeten dat er één wet voor iedereen en het Milieuagentschap moet de verantwoordelijkheid nemen om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan het.

De Environmental Audit Committee heeft advies uitgebracht over deze materie en het kabinet ingestemd met de uitvoering ervan. In aanvulling op deze, de regering overeengekomen om alle acties en beslissingen te herzien binnen de Environment Agency om ervoor te zorgen dat ze zijn genomen in overeenstemming met de vereiste normen voldoen.

Een voorbeeld van de problemen met de Environment Agency is de manier waarop het beslist wat is veilig voor het milieu. Dit kan worden gezien als iets dat niet relevant is voor het milieu, maar helaas is de Environment Agency is er om het milieu te beschermen en daarom beslist wat veilig is.

Ik kan niet genoeg benadrukken het belang van handhaving van de wetgeving voor elk geval van het milieu. Doet u dit niet zal blijven leiden tot veel problemen, niet alleen voor het milieu, maar ook voor iedereen die een beroep doen op de omgeving voor hun leven. Een ding dat de overheid kan doen is ervoor te zorgen dat elk geval van schade aan het milieu juiste manier omgaat.

Elk geval van schade aan het milieu moet worden onderzocht en de passende maatregelen worden genomen, de Environment Agency hebben de plicht om ervoor te zorgen dat schade aan het milieu wordt behandeld op een eerlijke en verantwoorde wijze. Dit is de eerste stap en vervolgens dient te nemen maatregelen van daaruit. de Environment Agency is nodig om ervoor te zorgen dat deze beslissingen eerlijk worden genomen en als gevolg daarvan is er geen excuus voor het niet handhaven van het milieurecht.

Een tuinarchitect is gespecialiseerd in het creëren van prachtige buitenruimtes, waarin functionaliteit en esthetiek samenkomen. Van het ontwerp tot de aanleg, een tuinarchitect zorgt voor een stijlvolle en harmonieuze tuin die past bij jouw wensen en de omgeving. Laat je inspireren door een tuinarchitect en geniet van een groene oase bij jou thuis.