Bio Ecologisch Wonen

Invoering Bio Vriendelijke Bouwmaterialen - Een Nieuw Tijdperk Voor Duurzaam Bouwen

Je hoeft niet te wachten op een federale wet of EPC (Environmental Protection Agency) uitspreken over bio-vriendelijke leven. Het is al een deel van de bouw praktijken bij de meeste bouwbedrijven en locaties in het hele land. Deze praktijken, bedoeld om de milieu-impact van de bouw te verminderen en de energie-efficiëntie van gebouwen, zorgen voor een verhoogde mate van hergebruik en vermindering van afval.

Bio-vriendelijke materialen en werkwijzen worden aangebracht op gebouwen die gebruik maken constructie als hun primaire zakelijke functie. Hoewel niet alle bouw bedrijven zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van deze praktijken, velen van hen zijn en dit helpt om het percentage van de gebouwen die het te maken door middel van de bouw te verhogen.

De bouwsector is een van de snelst groeiende segmenten van de Amerikaanse economie. Met de meerderheid van de nieuwe banen in de bouw gaan naar Amerikaanse burgers, de productie en levering van bouwmaterialen en producten toe.

De bouwsector groeit nog sneller dan de woningmarkt. Veel huishoudens meer geld uitgeven aan bouwmaterialen en producten dan op nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit, wat betekent dat de bouw banen en bouwmaterialen zijn werken hun weg naar ons dagelijks leven.

Vandaag de dag, meer dan ooit, moeten we meer bewust van de impact van bouwmaterialen en producten. Omdat we leven in een tijdperk waarin consumentisme wordt beschouwd als de belangrijkste kracht in onze economie, moeten we ook kijken naar het milieu en het effect daarvan op onze samenleving.

We leven in een wereld waar we moeten meer bewust van hoe onze keuzes invloed op het milieu te zijn, maar in de bouwsector kunnen we profiteren door het bouwen met het oog op duurzaamheid. Het maakt niet uit of u het bouwen van een huis, een restaurant, een verpleeghuis, een school of een kantoorgebouw, de trend naar duurzame praktijken is hier en het debat over wat beter is, biologisch afbreekbaar of niet-biologisch afbreekbare materialen heeft woedt al jaren.

Het debat over biologisch afbreekbare versus niet-biologisch afbreekbare bouwmaterialen dateert uit de begindagen van de bouwsector. Het verschil tussen deze twee soorten materialen die biologisch afbreekbare materialen zijn die afbraak door natuurlijke middelen, terwijl niet-biologisch afbreekbare materialen (zoals kranten) niet kunnen ontleden.

Het was een papieren bord boom, genaamd de Carolina Phoenix Tree, die voor het eerst de aandacht van de Amerikaanse overheid kreeg toen ze geconstateerd dat in het begin van 1900, de Carolina Phoenix Tree had meer afval dan hun biologisch afbreekbaar tegenhangers opgebouwd. Als gevolg daarvan, de federale overheid onder druk gezet de papierindustrie om de verantwoordelijkheid voor hun biologisch afbreekbare bouwmaterialen te nemen, zodat de Charleston, SC-papier onderneming begonnen met het gebruik van biologisch afbreekbare gebouw papier.

Dit bedrijf werd al snel de eerste in zijn soort die een combinatie van papier en katoen gebruiken voor hun bouwmaterialen. Via de planten gebaseerde constructie papier en voederen met cellulose, het bedrijf in staat om het gebruik van bomen voorkomen, met minder materiaal overall.

Sindsdien hebben vele andere constructie praktijken geïntroduceerd die ons kunnen helpen om de milieu-impact van de bouw te minimaliseren. Met Bio-based Products en Bio-gebaseerde materialen worden gebruikt in ons dagelijks leven, is er geen reden dat onze gebouwen niet moet worden gemaakt op dezelfde ecologisch verantwoorde manier.

Bouwbedrijven zijn begonnen met het gebruik van duurzame bouwmaterialen te nemen als een manier om een ​​betere dienstverlening, hogere kwaliteit en een hogere waarde. Door niet alleen te worden ecologisch verantwoorde, maar door het verhogen van de efficiëntie van hun activiteiten en hun kosten te reduceren, zijn veel bouwbedrijven die hun praktijken te verbeteren.

Of u nu de bouw van een nieuw gebouw of de renovatie van een bestaande, is de trend naar Bio-Based bouwmaterialen hard op weg de weg van de toekomst. Niet alleen zal je in staat zijn om de voordelen van een betere kwaliteit van het leven te genieten, maar u zult ook moeten helpen het milieu.

Bouw

Interessante links