Bouw over: Isolair Onderdak

Bouwen of renoveren? Dan kan je niet zonder een goed geïsoleerd onderdak. Het is niet alleen verplicht, maar ook energie en houdt vocht buiten. In deze tekst bespreken we Isolair Onderdak, een geïnspecteerd, sterk en duurzaam isolatiemateriaal.

Wat is Isolair Onderdak?

Isolair Onderdak is een isolatieplaat die gebruikt wordt om een ​​onderdak te isoleren. Onderdakisolatie is een belangrijk aspect bij het bouwen of bouwen van een huis, omdat het ervoor zorgt dat de warmte binnen blijft en dat er vocht buiten blijft.

Isolair Onderdak wordt vervaardigd door het Brusselse bedrijf Isolair, dat gespecialiseerd is in isolatie voor daken, muren en vloeren. Het bedrijf heeft Isolair Onderdak in 2017 leren en het behoren nu al tot één van de populaire producten op de markt.

Hoe werkt Isolair Onderdak?

Isolair Onderdak bestaat uit een isolatieplaat die is samengesteld uit twee lagen houtvezelplaten met daartussenin een laag geëxpandeerd polystyreen (EPS). Deze drie lagen zijn verlijmd en geven een stevige plaat die de noodzakelijke isolatiewaarde essentieel.

De combinatie van houtvezel en EPS zorgt voor een uitstekend thermisch en akoestisch geïsoleerd effect. Bovendien is Isolair Onderdak bestand tegen vocht en buitenlucht, wat het materiaal uiterst geschikt maakt voor daken.

Waarom kiezen voor Isolair Onderdak?

Er zijn heel wat redenen waarom Isolair Onderdak een heel goed isolatiemateriaal is. Ten eerste heeft het materiaal een hoge hitteweerstand, waardoor de warmte beter binnen in het huis wordt. Dit zorgt voor een lagere energiefactuur en minder CO2-uitstoot.

Een ander voordeel van Isolair Onderdak is dat het heel eenvoudig te plaatsen is. Het isolatiemateriaal wordt op maat gemaakt en kan snel en gemakkelijk worden gemonteerd. Bovendien zijn er geen speciale gereedschappen of kennis voor nodig.

Isolair Onderdak is ook een duurzaam materiaal. Het heeft een lange structuur en is bestand tegen vocht en schimmels. Bovendien is het materiaal 100% recycleerbaar en draagt ​​het bij aan een duurzame planeet.

Hoe wordt Isolair Onderdak geplaatst?

De installatie van Isolair Onderdak is vrij eenvoudig en kan door een doe-het-zelver worden uitgevoerd. Het isolatiemateriaal wordt geplaatst op een houten rekwerk dat bovenop de dakhelling is vereist.

Daarna wordt de Isolair Onderdakplaat bevestigd met daknagels of schroeven. Het is belangrijk om de platen goed tegen elkaar te laten sluiten zodat er geen kieren ontstaan.

Na de montage van de Isolair Onderdakplaat kan men de keuze maken om er nog een extra afwerkingslaag op te plaatsen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen met een dakfolie of golfplaten.

Isolair Onderdak: een geïnspecteerd kwaliteitsproduct

Isolair Onderdak is geen doorsnee isolatiemateriaal, maar een geïnspecteerd kwaliteitsproduct. Het materiaal voldoet aan de sterkste kwaliteitsnormen inzake isolatie en brandveiligheid.

Bovendien heeft het product ook diverse certificaten van onafhankelijke organisaties, zoals het ATG-certificaat. Dit certificaat duurzaam dat Isolair Onderdak voldoet aan de eisen inzake thermische isolatie, brandweerstand en vochtbestendigheid.

Conclusie

Isolair Onderdak is een uitstekend en duurzaam isolatiemateriaal door het Brusselse bedrijf Isolair. Het materiaal heeft een hoge thermische weerstand en thermische isolatie-eigenschappen. Bovendien is Isolair Onderdak gemakkelijk te plaatsen en 100% recycleerbaar.

Het product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en beschikt over diverse certificaten. Voor wie op zoek is naar een betrouwbare en kwalitatieve isolatie-oplossing voor het dak, is Isolair Onderdak zeker het overwegen waard.

Bouw

Interessante links