Lichtschakelaar

De probleemoplossing aan Elektrische Onderdelen - Hoe Vindt u de Schakelaar of Lamp

De eerste stap om het bevestigen van een lichtschakelaar te schakelen. Als het lampje niet gaat branden wanneer u op de schakelaar, dan is het het meest waarschijnlijk de verkeerde, of misschien gewoon niet goed werkt. Als je echt geluk hebt, dan kun je gewoon vinden schema van de schakelaar en lees de handleiding of de handleiding voor de bedrading instructies.

Zodra je het licht uit te schakelen, de volgende stap is om de spanning van het licht te controleren. Als de spanning hoog is, en het licht werkt zoals het moet, dan ofwel de schakelaar moet worden vervangen, of de batterij moet worden opgeladen.

Controleer vervolgens de continuïteit van de draden die naar de schakelaar. Indien draden worden kortgesloten of niet aangesloten, dan worden beide schakelaars moeten worden vervangen. Om dit te testen, zet de lichten uit en wacht een paar minuten. Na de lichten op terug te komen, de schakelaar weer aan.

Het kan ook noodzakelijk zijn een stroomonderbreker vervangen als de schakelaar niet het juiste is. Controleer uw zekeringkast, die een breker label "Circuit Breaker" zou moeten hebben. Als de stroomonderbreker is slecht of gebroken, dan kan het nodig zijn om het te vervangen zijn.

Ten slotte, controleer uw verlichting armatuur, of de lamp aan de binnenzijde het licht, voor een beschadigde lamp. Vervangende lampen kan het nodig zijn om te worden gebruikt als de lampen zijn te oud, of het licht is low-power. Als vervanging van lampen nodig zijn, dan is de schakelaar moet worden vervangen. Dit kan een lastig proces, omdat het mogelijk is dat de lamp reeds los of gebroken.

Dus, hoe weet je welke schakelaar te gebruiken? Ik heb ontdekt dat de meeste van de tijd, een schakelaar met een langere doorlooptijd lengte zal beter werken dan een schakelaar met een kortere lengte. Hierdoor kunt u meer circuits, of lichten te testen, alvorens een beslissing.

Natuurlijk, moet u ook om de zekering te vervangen in uw zekeringkast, indien nodig, zo zeker zijn om plug-in de nieuwe lichtschakelaar in de juiste stopcontact en steek de muur macht in. Na deze, en misschien wel de meest eenvoudige stap, wordt gedaan, en alle lichten kom op, het is nu tijd om de richtingaanwijzers te testen. Zet elk op, een voor een, en kijk hoe ze goed te laten werken. Als er lampjes niet werken, zullen ze alleen maar zorgen dat je stress en frustratie.

Hopelijk, met een beetje geduld, en de hulp van uw klusjesman vaardigheden, uw switch of gloeilampen zal het te maken door al uw elektrische componenten. Wanneer dit gebeurt, kunt u eenvoudig uw verlichting te installeren zonder enige hulp en nog steeds uw garagedeur open en je buren gelukkig.