Tijd Opname - Vertel de Bezoekers Volg Mij!

"Vertel de bezoekers volg mij!" Dit was de slogan van een zeer populaire blog dat ik geblogd over onlangs. We hadden een grote hoeveelheid verkeer naar onze blog elke dag, maar we hadden ook veel bezoekers die net kwam niet opdagen om te lezen wat we zeiden. Sommigen waren net in andere landen, maar sommigen hadden al bedacht hoe om ons te volgen.

Opvolging Bezoekers

Het internet is niet beperkt tot een bepaald patroon. U kunt bezoekers van over de hele wereld. Maar als je hen volgen, worden ze meer voorspelbaar en vele keren dat ze niet terug te komen.

Tijdregistratie is een programma dat u waarschuwt als de bezoekers niet uw instructies na, of erger nog, als ze niet terugkeren. Dit gebeurt in real-time, en de computer zal bijhouden van het aantal bezoekers dat afwezig bent te houden. In het geval dat u een groot publiek, zal dit u helpen om het meeste aantal bezoekers naar uw website, en de mensen die je wilt de inhoud die je hebt te zien.

Het programma is zeer eenvoudig te gebruiken, en voor zowel Windows als Macintosh-computers wordt aangeboden. Het is een gratis te downloaden, dus er is geen kosten voor jou. En de tijd opname zal u vertellen hoeveel uren die je besteed aan het verkrijgen van de bezoekers te komen, en hoeveel uren die u besteed aan het krijgen van hen om te vertrekken.

Zodra u het opzetten van tijdregistratie, alles wat je hoeft te doen is je muis en klik op het pictogram dat u wilt plaatsen op uw site. Zodra de software is geïnstalleerd, hoeft u alleen maar op de knop die het geeft je, en start de opname.

Nadat het programma is geïnstalleerd, zult u in staat om te klikken op het profiel dat u wilt installeren op de homepage van uw site. Het profiel zal u laten weten het aantal bezoekers dat de site, hoe lang ze bleven te bezoeken, en hoe vaak ze vertrokken. U kunt zelfs uw eigen pagina als je wilt, het bijhouden van het aantal mensen die naar uw site kwam te houden.

Aangezien Tijdregistratie is het opzetten van te kijken als je normale startpagina, zal de links die u plaatst zijn gewone banden. Als de bezoekers niet de link te volgen, zullen ze automatisch doorgestuurd naar het profiel dat u hebt gemaakt. Zij zullen dan ontdekken dat ze niet worden gevolgd, en als ze nog steeds om terug te keren, zullen ze automatisch worden doorgestuurd naar uw profiel.

Tijdregistratie is een zeer goed programma dat u zal helpen op twee verschillende manieren. Ten eerste zal je precies wat je moet doen om de bezoekers te krijgen die u wilt uw site te komen kennen, en ten tweede, zult u in staat om precies te zien hoeveel bezoek je zijn.