Interieur Designer - Hoe u de Juiste te Kiezen

Het kiezen van een binnenhuisarchitect moet de eerste stap in het maken van een belangrijke home improvement of renovatie zijn. Maar hoe weet je of een bepaalde ontwerper zal u helpen de juiste beslissingen te nemen? We gaan een paar van de kenmerken van een kwaliteit Interior Designer verkennen, zodat u de beste beslissing mogelijk te kunnen maken.

Binnenhuisarchitect

Ten eerste, vraag de client voor gevonden. Ik beveel dit altijd als ik ben bezig met mijn onderzoek voor een project. Een goed geïnformeerde klant kan ons te voorzien van echte waarde, vooral als de klant tevreden is met het werk. Uit te vinden of een ontwerper heeft gewerkt bij eerdere projecten zullen helpen bij het bepalen van hun deskundigheid. Een klant moet zeer bereid om referenties aandeel.

Een tweede factor die vaak over het hoofd wordt gezien is klantreferenties. Ik zie te vaak waar iemand een professionele ontwerper en de ontwerper "afgerekend" op het gebouw wilden ze heeft ingehuurd, alleen om uit te vinden maanden later dat de klant veranderden ze van gedachten. Als u van plan bent om een ​​interieur ontwerper in te huren, moet je ze om te praten over eventuele referenties die zij hebben op het bestand.

Het is een goed idee om uw klant te vragen voor meer informatie over het verleden klanten. Op die manier kun je een gevoel voor het kaliber van de mensen die ze huren en het proces dat ze doorlopen bij het doen van een renovatie te krijgen. Je moet ook proberen om een ​​gevoel te krijgen voor hun stijl en ervaring met soortgelijke projecten.

Voordat u een interieur ontwerper in te huren, je wilt weten wat voor soort ervaring die zij hebben met recent werk. Een ervaren ontwerper in staat zijn om wat informatie over deze aanbieding. Het is meestal beter op te halen iemand die een geschiedenis van enkele recente projecten heeft, want het geeft je een goed idee van hun capaciteiten zal geven.

Ik hou ook van mijn huidige cliënten te interviewen voor hun inbreng. Laat ze me vertellen welke projecten ze hebben gewerkt met dezelfde ontwerper. Ik ben meer geneigd te vertrouwen someoneI've had een lange werkrelatie met. Ook heb ik een gevestigd belang in het vinden van over hun ervaringen met dezelfde ontwerper.

Nadat u een gevoel te krijgen voor het bedrijf, is het tijd om een ​​tour te nemen. Zorg ervoor dat u voldoet aan de ontwerpers van aangezicht tot aangezicht. Laat ze tonen u voorbeelden van hun werk. Maak aantekeningen op suggesties geven ze je.

Een laatste overweging is om uit te vinden hoe lang ze al in het bedrijfsleven. Sommige interieur design bedrijven zijn gespecialiseerd in bepaalde gebieden, dus je kan hebben om ze in te huren voor andere gebieden. Als u specifieke behoeften van het project, kunt u verschillende ontwerpers te interviewen. Op deze manier kunt u zien welke het beste in wat ze doen zijn.

Het is een goed idee om breng uw familie en vrienden mee op tour. Hiermee kunt u een idee van wat voor soort mensen het bedrijf huurt en hoe vriendelijk ze zijn te krijgen. U wilt ervoor zorgen dat u zich comfortabel voelen voordat je een interieur ontwerper in te huren.

Een ander ding dat je moet doen voor het huren van een interieur bedrijf is in gesprek met een aantal van hen. De beste manier om een ​​goede te vinden is om te vragen voor een aanbeveling. Als iemand die je kent een groot bedrijf heeft aanbevolen, gebruik dan is die persoon als referentie. U vindt hier ook een grote lijst van interieurontwerpers door te zoeken op het internet.

De grootste factor van alles is te weten wat je wilt. Hoewel er geen garantie dat je gaat krijgen wat je wilt, kunt u een goede educated guess maken. Als u nog geen idee wat voor soort klanten je nodig hebt, dan is een bekende, gevestigde onderneming mag niet je beste optie. U kunt uw zoekopdracht verfijnen door te kijken naar een aantal kleine bedrijven, of misschien wel een van de kleinere bedrijven in het gebied.

Ervaring is een grote factor in mijn mening, maar natuurlijk, zal uw voorkeur dicteren wat je kiest. Het allerbelangrijkste is om je huiswerk te doen. Zoek uit wat voor soort prijsstructuur die ze gebruiken, als ze de mankracht en ervaring om uw ideeën uit te voeren, en de algehele kwaliteit van het werk.