Voors en Tegens van een Bedraad-en Draadloos Alarm Systeem

De meeste mensen die in een ouder huis met ouderwetse bedrading leven waarschijnlijk nog nooit gedacht aan een draadloos alarmsysteem geïnstalleerd om hun huis te beschermen. Maar deze systemen worden steeds populairder de hele tijd en maken grote gevoel voor huiseigenaren overal.

In tegenstelling tot bekabelde systemen, die aansluiten op een bedraad alarmsysteem via draadloze media zoals Bluetooth, mobiele camera's of zelfs via mobiele telefoons, hardware alarm systemen werken op vrijwel dezelfde manier als bekabelde systemen te doen. Ze worden meestal geïnstalleerd op de muur of ander obstakel dat de toegang tot de belangrijkste alarm box, die meestal in het huis wordt voorkomen.

Een bedraad of draadloos alarm systeem wordt normaal gevoed door de huiseigenaar of een professionele installateur die het toetsenbord of de belangrijkste box installeert. De draadloze systemen kan zowel op batterijen of een beroep moeten doen op de huiseigenaar om ze op te laden. Zowel de bekabelde als de draadloze zijn meestal zeer eenvoudig te installeren en te bedienen.

Het bediendeel worden geprogrammeerd om te reageren op bepaalde triggers zoals een naderende dief, bewegingssensor of andere trigger. Wanneer je naar het beveiligingssysteem kantoor, zal de technicus in staat is om te testen en eventuele problemen of vragen op te lossen die je kan hebben met betrekking tot het systeem. Dit is een groot voordeel dat veel huiseigenaren zijn gebruik te maken van.

Een van de belangrijkste voordelen van een bekabeld systeem via een draadloos een is de extra beveiliging die wordt geleverd samen met het installeren van de draden aan de buitenkant van het huis. Als u in een ouder huis waar de huiseigenaar ze niet hebt geïnstalleerd wonen, is er altijd de kans dat uw dief of inbreker macht cut door de buitenmuur naar de belangrijkste doos te bereiken en activeren.

Met een bekabeld systeem is geïnstalleerd, wordt de huiseigenaar beschermd in het geval iemand breekt in zijn of haar huis en heeft geen zorgen te maken over de belangrijkste doos wordt beschadigd. De hoofdkast heeft ook een afstandsbediening die gemakkelijk kan worden bediend vanaf het huis, als de gebruiker weggaat deze achterlaat.

Draadloze systemen hebben meestal twee grote voordelen. Een van hen is dat ze kunnen worden geïnstalleerd door zowat iedereen en aangezien de meeste alarmsysteem kantoren zijn gevestigd in het huis, kan de apparatuur worden verplaatst in het geval van een brand of een noodsituatie. Als het hoofdsysteem uitvalt, kan de draadloze bewakingscamera worden verplaatst naar een ander deel van het huis, waar het op afstand voor bewaking kan worden geactiveerd.

Omdat de hoofdkast bevindt zich normaliter in het huis, is er geen behoefte aan een feitelijke bedrading in het huis, waardoor de gebruiker niet beperkt tot bedrade kabels. De camerabewaking.

Een draadloos systeem is veelzijdiger en minder duur dan de bedrade. Het is ook meer kosteneffectief, omdat je geen behoefte aan een kostbare materialen te vervangen als de belangrijkste box, de camera's, de sensoren of de accu's de hele tijd. Zelfs als je de camera's te vervangen, kunt u nog steeds een goede waarde voor uw geld, want je krijgt gloednieuwe degenen om de paar maanden.

Draadloze systemen zijn ook makkelijker te installeren en te gebruiken in vergelijking met de bekabelde, omdat je meestal de draden zelf kunt snijden zonder een elektricien of een professionele installateur te bellen. U hoeft alleen vertrouwd zijn met de elementaire elektrische werk.

Sommige huiseigenaren beweren dat de draadloze alarmcentrale nog meer beveiligd is dan de bedrade één, vooral omdat de afstandsbediening kan worden geraadpleegd vanaf elke locatie, zodat je de camera's kunt controleren vanaf elke plek in het huis. en zelfs op de weg.

Het enige nadeel van het draadloze systeem is het feit dat het duurder is dan de traditionele bekabeld systeem. Wilt u zowel het gemak van draadloze monitoring en bescherming tegen indringers hebben, dan zul je moeten kiezen tussen de twee.